IJJ: Dosare penale

S-au bătut în seara de Ajun și acum au primit cadou câte un…dosar penal!

În Ajunul Crăciunului, jandarmii Plutonului Beclean, care se aflau într-o acțiune de patrulare, au intervenit la Figa, unde trei tineri au intrat cu forța într-o cabană.

Pe fondul unor conflicte mai vechi, aceștia au forțat ușa și au intrat în cabană. În momentul în care au fost întrebați cine i-a invitat, cei trei au început să-i lovească pe cei aflați înăuntru. O tânără a fost lovită în zona capului și a gâtului, iar altul a suferit lovituri pe toată suprafața corpului, fiind lovit cu pumnii și picioarele de către cei trei agresori. La un moment dat conflictul s-a mutat în curte, unde a fost distrus și gardul care împrejmuia curtea cabanei.

Când au văzut că una dintre victime sună la 112, agresorii au fugit de la fața locului. La sosirea jandarmilor cei trei agresori nu se mai aflau în zonă, iar victimele le-au oferit toate detaliile necesare identificării. Unul dintre agresori a fost prins la câteva minute, fiind ascuns pe aleile dintre cabane, ceilalți au fost identificați ulterior de către jandarmi.

Pe numele celor trei tineri, de 18, respectiv 20 de ani, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunile: lovire sau alte violențe (art. 193 Cod Penal), distrugere (art. 253 Cod Penal), respectiv violare de domiciliu (art. 224 Cod Penal)

Documentele vor fi înaintate Poliției Orașului Beclean, pentru continuarea cercetărilor.