IJJ: Final de practică

Final de practică pentru elevii școlilor militare

Cei 11 elevi ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi, aflați în practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistrița-Năsăud, finalizează astăzi această etapă de pregătire din desăvârșirea lor ca profesioniști jandarmi. Timp de aproape trei luni, sub îndrumarea tutorilor profesionali, aceștia au participat la toate genurile de misiuni, atât în domeniul pazei și protecției instituționale cât și al ordinii publice.

Alături de jandarmii bistrițeni, tinerii elevi au reușit să-și însușească deprinderile practice necesare îndeplinirii misiunilor, care vin ca o completare a noțiunilor teoretice dobândite în școala militară.

La finalul activității de evaluare, viitorii jandarmi au fost felicitați de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – col. Furnea Florin – care le-a urat mult succes în carieră.

Odată cu încheierea acestei etape, elevii se vor întoarce la școală, unde vor continua studiile, pentru ca mai apoi să revină în unitățile Jandarmeriei Române, ca subofițeri jandarmi.