IJJ: Măsuri meci handbal

Jandarmii bistriţeni – măsuri de ordine publică la partida de handbal dintre Gloria și Odense

Jandarmii bistriţeni vor asigura duminică, 26 ianuarie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării partidei de handbal feminin dintre echipele C.S. Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi Odense Handbold-Danemarca.

Partida de handbal se va disputa începând cu ora 18.00, la Sala Polivalentă din municipiul Bistriţa.

Pentru ca toți cei care vor participa la această partidă să fie în siguranță, jandarmii vor fi prezenți în imediata apropiere a sălii, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul prevenirii apariţiei unor incidente ce ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 17.00, iar pentru a evita aglomeraţia la intrare, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp la sală, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea jandarmii solicită suporterilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine stabilite şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Totodată, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul