IJJ: Misiuni jandarmi

Misiunile executate și rezultatele obținute de către jandarmi pentru protejarea populației în județul Bistrița-Năsăud pe linia prevenirii și combaterii îmbolnăvirilor în ultimele 24 de ore

Jandarmii continuă misiunile privind verificarea respectării prevederilor legale în vigoare pe linia prevenirii și combaterii îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2, la nivelul județului Bistrița-Năsăud.

În ultimele 24 de ore a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 47 de societăți comerciale, 106 locații, fiind legitimate 323 de persoane.

Au fost aplicate în total 25 de sancțiuni, astfel: 8 amenzi în valoare de 5.500 lei și 17 de avertismente scrise. Majoritatea dintre aceste sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală,  11 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de liberă circulație.    

Vă recomandăm tuturor să respectați măsurile stabilite pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus iar pentru a evita îmbolnăvirile vă recomandăm tuturor ca în continuare să respectați măsurile de igienă individuală și colectivă, cele de protecție individuală și să evitați aglomerațiile.