IJJ: Scandal aplanat

Injurii și expresii jignitoare adresate casierelor de la Trezoreria din Sângeorz-Băi din cauza măsurilor de distanțare socială impuse

Jandarmul care asigură măsurile de pază și protecție instituțională la Trezoreria orașului Sângeorz-Băi a intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat care nu a respectat măsurile de distanțare socială și de protecție a persoanelor în incinta instituției. Acesta dorea să își achite taxele cât mai repede, fără a păstra distanța regulamentară, ba mai mult, fără a purta mască de protecție. În momentul în care i s-a atras atenția cu privire la acest aspect, bărbatul a devenit recalcitrant și i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare casierelor aflate în serviciu.  Jandarmul aflat în serviciu a intervenit pentru aplanarea scandalului provocat iar bărbatul în cauză a fost sancționat cu 1.000 de lei amendă, pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare.

Vă rugăm respectați recomandările autorităților în ceea ce privește măsurile de distanțare socială care sunt necesare pentru evitarea răspândirii îmbolnăvirilor!

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu PubliculInspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gelu Voievod” Bistriţa-Năsăud