IJJ: Vizită jandarmi

Surpriză plină de culoare și de emoție pentru jandarmii bistrițeni!

Pe parcursul săptămânii trecute au fost organizate o serie de activități dedicate publicului larg care au marcat Ziua Jandarmeriei Române la împlinirea celor 172 de ani de la înfiinţare.

Printre cei care ne-au vizitat la unul dintre Punctele de Informare organizate în municipiul Bistrița, se numără și elevii clasei I A – step by step – din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1. Sub atenta îndrumare a doamnelor învățătoare Adriana Mărginean și Ionela Năsăudean cei mici ne-au făcut o surpriză emoționantă.

Aceștia au realizat o expoziție tematică intitulată sugestiv “Jandarmi în ochi de copil”, care a redat aspecte despre timpul petrecut în compania jandarmilor. Astfel, elevii au redat în culori experiența avută alături de Sașa și Ara, mașina de intervenție a Jandarmeriei, atv-ul din dotarea jandarmilor montani sau de materialele expuse la atelierele de prezentare pe care le-au vizitat. Având în vedere această expoziție surpriză realizată de către cei mici, am ales să le facem o vizită și să le oferim diplome aniversare în semn de apreciere pentru munca depusă la realizarea tuturor desenelor.