Îl cunoașteți?

ÎL CUNOAȘTEȚI?

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și operațiuni financiare în mod fraudulos.Cei care pot să ofere date care ar putea conduce la identificarea acestuia sunt rugați să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au în lucru un dosar penal cu autor necunoscut, înregistrat în august 2019, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și operațiuni financiare în mod fraudulos.

Astfel, la data de 6 august a.c., unei femei în vârstă de 73 de ani, din Bistrița, care se afla în incinta unui cabinet medical i s-a sustras portofelul în care avea acte, suma de 350 de lei și un card bancar împreună cu PIN-ul acestuia.

De asemenea, din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că bărbatul din imaginile atașate ar fi sustras portofelul, iar ulterior ar fi retras de la un bancomat suma de 100 de lei.

Adresăm rugămintea ca, oricine poate să ofere date care ar putea ajuta polițiștii la identificarea acestuia, să sesizeze Poliția (persoană de contact: agent șef Gherman Cosmin, tel. 0745 266 047)