Intervenții de dezinsecție

Primăria municipiului Bistrița, prin Direcția de Servicii Publice a programat pentru această săptămână intervenții de dezinsecție exterioară pentru spațiIe verzi și vegetația cuprinsă în perimetrele delimitate de străzile: Grigore Pletosu – calea ferată – Lucian Blaga – Calea Moldovei și Colibiței – Andrei Mureșanu – Sucevei – Calea Moldovei – 1 Decembrie – Crinilor – Ioan Slavici.

De asemenea sunt programate intervenții pentru dezinsecția interioară și exterioară în imobilele și spațiile verzi care sunt aferente următoarelor asociații de proprietari: Andrei Mureșanu 30, Gării 30, Gării 32, Dallas, Măgura, Petru Maior 20, Tempo, Zefirului 5, Zefirului 30A, Zefirului G60 și Hermes 42 – 44.

Facem precizarea că aceste intervenții vor avea loc doar în condițiile în care nu plouă iar vegetația nu este udă, în caz contrar un astfel de demers nu poate avea rezultatele așteptate.

Regretăm disconfortul pe care îl presupun asemenea intervenții dar sunt sigur că doar prin astfel de măsuri pot fi stopate neplăcerile prilejuite de numărul mare de insecte care au apărut în urma vremii ploioase din ultima perioadă.

Vă asigurăm că vom continua aceste acțiuni pentru a acoperi suprafața întregului oraș, astfel încât să putem oferi condiții cât mai bune de viață cetățenilor Municipiului Bistriţa.

Primarul municipiului Bistriţa

Ovidiu Teodor Creţu