IPBN: Consiliere psihologică

INSTITUȚIA PREFECTULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD

Alături, chiar și de la distanță!

Mai mulți psihologi și-au oferit serviciile de consiliere persoanelor care au nevoie în această perioadă de ajutorul unui specialist!

Trecem prin vremuri dificile, zi de zi încercăm să ne adaptăm regulilor restrictive care au rolul de a ne învăța și responsabiliza să ne protejăm, atât pe noi, cât și pe cei dragi. Însă nu tuturor ne este la fel de ușor: rutina s-a schimbat, nu mai putem avea contact cu cei dragi, tot ce era normal, obișnuit, acum s-a transformat.

Nu avem cu toții aceeași abilitate de a ne adapta acestor reguli, mai ales când contextul pandemiei este unul care, într-o măsură mai mică sau mai mare, este o sursă de stres și teamă. De aceea, psihologi specialiști deschid posibilitatea de a face telefonic consiliere psihologică cu acei oameni care au nevoie de un sprijin în plus!

„Vulnerabilitatea nu este doar fizică, acum, ci și psihologică! Oamenii care acum sunt izolați, în carantină impusă sau bolnavi sunt cei care sunt expuși riscului de a claca din punct de vedere psihic! Cei din prima linie: cadrele medicale, forțele de ordine expuse mereu pericolului, oameni care nu își permit să își piardă prezența de spirit, oamenii din structurile M.A.I, care lucrează în această stare de situație de urgență – toți aceștia sunt supuși unor factori de stres și au nevoie de sprijinul unor psihologi! Mă bucur că avem specialiști care vin să își ofere benevol sprijinul. Vă mulțumim, sunteți nu doar de un real ajutor, dar și un exemplu! Toți ceilalți specialiști care doresc să li se alăture în această acțiune sunt bine-veniți”, transmite prefectul Stelian Dolha.

Mai jos găsiți psihologii disponibili, programul fiecăruia, precum și numerele de telefon și adrese de e-mail pe care pot fi contactați.

https://www.alegericpr.ro/index.php/registre-2