IPBN: Oameni de nădejde

INSTITUȚIA PREFECTULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD

Comunicat 26.04.2020

Oameni de nădejde

Oamenii din linia I sunt eroii zilelor noastre, care nu ezită să fie acolo unde este nevoie și care, în momente de cumpănă, transmit încredere, forță, curaj. Sunt oamenii pe care ne bazăm la greu și în care ne punem toate speranțele în situații de urgență.

Pentru că și eroii au nevoie de sprijinul nostru, mai ales după misiuni grele, voluntarii s-au mobilizat pentru a le fi alături celor nouă pompieri bistrițeni care s-au întors din județul Suceava, unde, în momentul de față, sunt cele mai multe cazuri de persoane infectate. Astfel, cu mult drag, pregătesc și le duc zilnic mâncare caldă pe perioada în care se află sub efectul unei proceduri specifice, necesară după misiune.

Mulțumim asociației partenere OM – Orașul Mariei, mulțumim pricepuților bucătări voluntari de la Biserica Peniel Bistrița, Amaretto Caffe, tuturor persoanelor și firmelor care au donat până în acest moment și care ne-au ajutat să derulăm această „misiune” de suflet.

Prefect Stelian Dolha: „Pe umerii celor din linia I apasă o mare presiune, iar modul în care sunt antrenați să facă față și să acționeze ne impresionează și ne inspiră. Le mulțumesc pompierilor bistrițeni pentru gestul altruist de a-i ajuta pe vecinii noștri din județul Suceava și îi felicit pentru modul profesionist în care au derulat misiunile punctuale de acolo. Nu în ultimul rând, le mulțumesc familiilor acestora care au dat dovadă, la rândul lor, de un mare curaj și de un suflet nobil”.