IPJ: Acțiuni de informare

Acțiuni de informare și prevenire în contextul răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii au desfășurat o acțiune de informare și prevenire în contextul stării de alertă, pentru promovarea măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și specialiști din cadrul  I.T.M. BN, au acționat în municipiului Bistrița unde au instruit agenții economici, organizatori de evenimente și cetățeni în zonele aglomerate cu privire la restricțiile impuse în contextul prevenirii infectării cu virusul Sars-Cov-2.

În urma activităților, polițiștii au instruit un număr de 68 de persoane aflate în incinta sau vecinătatea spațiilor comerciale sau a zonelor aglomerate, au luat măsuri de informare cu privire la noile norme legale în cadrul a 25 de societăți comerciale, dintre care 3 săli de evenimente, aplicând totodată 3 sancțiuni cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, unor persoane fizice.

La aceeași data, polițiștii din cadrul Poliție orașului Năsăud, cât și cei ai Poliție orașului Beclean au acționat pe zonele de competență, instruind un număr de 36 de persoane și 22 de agenți economici. Totodată în contextul acțiunilor au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.