IPJ: Acțiunile polițiștilor

Acțiunile polițiștilor desfășurate pe Valea Someșului

În perioada 25 – 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud împreună cu cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud și jandarmi din cadrul Secției de Jandarmi Năsăud au desfășurat activități de supraveghere și control pe zona de competență.

În urma acțiunilor au fost legitimate 103 persoane și au fost verificate 69 de autoturisme. Au fost aplicate 40 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 în valoare totală de peste 8400 de lei. Totodată au fost ridicate 4 certificate de înmatriculare.

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul Național 17C prin Coșbuc.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din Cristeștii Ciceului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.