IPJ: Autospeciale noi

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

AUTOSPECIALE NOI LA INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Zece autospeciale, destinate structurilor de ordine publică și rutieră, au intrat de ieri în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Ieri, 19 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a recepționat încă 10 autospeciale noi Dacia Duster, ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică din mediul rural şi structurilor rutiere din teritoriu.

Toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor şi sunt colantate după grafica nouă, adoptată la nivelul ministerului.

Autospecialele vor deservi secțiile de poliție rurală, polițiile orășenești și cea a municipiului Bistrița, iar în perioada imediat următoare vor fi folosite în misiunile specifice.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.