IPJ: Bărbat reținut

Bărbat reținut și cercetat pentru trei infracțiuni

La data de 28 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o durată de 24 de ore față de un bărbat de 29 de ani din Viișoara.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de o femeie de 26 de ani din Viișoara cu privire la faptul că în timp ce se afla în municipiul Bistrița ar fi fost amenințată de către soțul ei.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că față de bărbat, era emis un ordin de protecție, acesta fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metrii față de soție și față de locuința și locul de muncă a acesteia, fiindu-i totodată interzisă orice comunicare cu femeia. Totodată, polițiștii au constatat faptul că în timp ce se afla în arest la domiciliu, acesta ar fi încălcat în două rânduri măsurile dispuse în sensul că ar fi părăsit locația stabilită de instanță.

Cercetările continuă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare, încălcarea ordinului de protecție și amenințare sub forma violenței în familie.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru o durată de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.