IPJ: Buletin de presă

În penitenciar, după ce a condus fără permis

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Cluj-Napoca, împotriva unui tânăr de 28 ani, din Bistrița.

Acesta a fost condamnat la 1 an și 5 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis și a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în ultimele 24 de ore

La data de 17 aprilie a.c., pe DN 17D, în Rodna, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi l-au depistat și oprit în trafic, pe un  bărbat de 40 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, deși consumase băuturi alcoolice.

A fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de  aproape 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, fiind efectuate verificări, polițiștii au constat faptul că acesta are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Cercetările continuă, fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

****

La data de 18 aprilie a.c., în municipiul Bistrița, polițiștii au depistat și oprit în trafic, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat din Deva.

Fiind efectuate verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă de Biroul Rutier, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Bărbat cercetat pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița efectuează cercetări într-un dosar penal de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

Astfel, în cadrul verificărilor efectuate în teren, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Valea Șieului, la data de 17 aprilie a.c., a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din Pinticu, bănuit că ar fi tăiat și sustras 24 de arbori, esență salcâm, dintr-o pădure de pe raza comunei Teaca. Ulterior, bărbatul ar fi vândut materialul lemnos unor persoane necunoscute.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 1 poliție Rurală Bistrița