IPJ: Buletin de presă

A produs un accident soldat cu pagube materiale și s-a ales cu dosar penal

La data de 3 februarie a.c., proprietarul unui autoturism a sesizat polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința despre un accident rutier care a avut loc în urmă cu 3 zile și care s-a soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 au stabilit faptul că la data de 31 ianuarie a.c., un minor de 16 ani, din Vermeș, în timp ce conducea autoturismul părinților pe un drum comunal din localitate, ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă, a ieșit în afara părții carosabile și a acroșat gardul din beton al unui imobil. Totodată, în urma impactului, au fost înregistrate avarii și la un autoturism care se afla parcat în curtea imobilului respectiv. După producerea accidentului, minorul a plecat de la fața locului cu autoturismul pe care-l conducea.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere fără permis.

O minoră de 16 ani, dispărută din localitatea Maieru, a fost găsită în județul Sibiu

La data de 3 februarie a.c., ora 18.15, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din Maieru cu privire la faptul că fiica ei în vârstă de 16 ani a plecat, în aceeași dimineață la școală, iar după terminarea cursurilor nu a mai ajuns acasă.

Au fost demarate de îndată căutări, tânăra fiind depistată în localitatea Dobârca, județul Sibiu. Aceasta a fost internată într-un centru pentru protecția copilului până la încredințarea către părinți.

Doi tineri sunt cercetați pentru distrugere

La data de 3 februarie a.c., ora 23.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie din Poienile Zagrei, cu privire la faptul că două persoane au tăiat un cauciuc al mașinii sale.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au identificat doi tineri de 18 și 16 ani, ambii din Poienile Zagrei și au stabilit faptul că, în aceeași seară, cei doi ar fi spart oglinda și ar fi tăiat una dintre anvelopele autoturismului în cauză, care era parcat pe raza localității, în apropierea unei locuințe.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.