IPJ: Buletin de presă

Polițiștii Secției 7 l-au identificat și prins pe un tânăr, de 22 ani, din Sîngeorz-Băi, bănuit de comiterea unei agresiuni fizice. În prezent acesta se află la audieri

În noaptea de 22/23 aprilie a.c., Poliția a fost sesizată prin apelarea numărului unic de urgență 112 despre faptul că în apropierea unui local din Maieru se află un bărbat de 29 ani, din localitate, care ar fi fost agresat fizic, cu răni în zona abdomenului.

La scurt timp de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au identificat și prins un tânăr de 22 ani, din Sîngeorz-Băi, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, s-a stabilit că în noaptea de 22/23 aprilie a.c., între cei doi tineri ar fi izbucnit un conflict spontan în timp ce se aflau într-un local de pe raza localității Maieru, în urma căruia tânărul de 22 ani l-ar fi rănit cu un cutter în zona abdomenului pe cel de 29 ani, după care ar fi plecat de la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier au identificat un tânăr de 26 ani, din Bistrița, care a parcat neregulamentar autoturismul pe care îl conducea.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de aproximativ 0,45 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

*****

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au oprit în trafic pentru control un bărbat de 65 ani, din Negrilești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 170, prin localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are anulată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.