IPJ: Buletin de presă

Cercetări pentru ucidere din culpă, efectuate de polițiștii din Bistrița

La data de 19 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un teren extravilan din Bistrița, un bărbat s-a spânzurat.

La fața locului, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Bistrița. Cadavrul acestuia a fost transportat la secţia Prosectură a Spitalului Judeţean în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii din Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând a fi lămurite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Agresiuni cercetate de polițiștii din Bistrița-Năsăud

La data de 19 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistrița.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate, a rezultat faptul că, din cauza unor neînțelegeri, soția bărbatului, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Bistrița, ar fi fost agresată de către acesta, în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița. Aceasta nu a dorit să formuleze plângere.

În urma celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție și monitorizează situația conflictuală.

****

La data de 19 mai a.c., polițiștii și jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între doi concubini, în localitatea Satu Nou.

La fața locului, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauza unor neînțelegeri și a consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se afla la domiciliu, în localitatea Satu Nou, o femeie în vârstă de 43 de ani ar fi fost lovită de concubin, având nevoie de îngrijiri medicale. Agresorul a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Sebeș, județul Alba.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal de violență în familie, în cadrul căruia efectuează cercetări și monitorizează în continuare situația conflictuală.