IPJ: Buletin de presă

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

INTERZIS!!! Polițiștii bistrițeni au depistat un bărbat care conducea un autoturism pe un sector de drum cu acces interzis, fără să dețină permis de conducere și cu alcoolemie.

La data de 6 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Bistrița l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 35 de ani, din Romuli, care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, pe un sector de drum pe care accesul este interzis, respectiv pe strada Piața Centrală înspre Gheorghe Șincai.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu figurează drept posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe  și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.