IPJ: Buletin de presă

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Arestată preventiv pentru 30 de zile, cercetată pentru trafic de minori și act sexual cu un minor

La data de 23 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis în aceeași zi de către Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Mandatul a fost emis împotriva unei tinere de 21 de ani, din Sigmir, pe o perioadă de 30 de zile, tânăra fiind cercetată pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu un minor.

Cea în cauză se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Un bărbat care conducea cu viteza și alcoolemie a fost depistat și oprit de polițiști

La data de 23 iulie 2020, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducere cu alcoolemie în cadrul căruia efectuează cercetări.

În fapt, în aceeași zi, polițiștii Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 48 de ani, din Corvinești deoarece a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un  autoturism cu viteză peste limita legală, pe raza municipiului Bistrița.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice care să stabilească alcoolemia.

În urma celor constatate s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de polițiștii Biroului Rutier pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.