IPJ: Buletin de presă

Doi tineri din Dumitra sunt bănuiți că ar fi sustras o remorcă din Rebrișoara. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului

La data de 25 aprilie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, de către un bărbat, din Rebrișoara, despre faptul că în cursul nopții de 24/25 aprilie a.c., i s-a sustras o remorcă care era parcată în fața locuinței sale.

În cauză s-a întocmit dosarul penal, iar în cadrul cercetărilor efectuate, la data de 6 mai a.c., polițiștii au identificat doi tineri, ambii de 21 de ani, din Dumitra, bănuiți de comiterea faptei.

Prejudiciul, în valoare de 2000 euro, a fost recuperat și restituit păgubitului. Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

UPDATE

Un bărbat din Mureș, bănuit de comiterea unui furt din locuință, a fost reținut pentru  24 de ore de polițiștii de investigații criminale. Bărbatul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

La data de 6 mai a.c., bărbatul de 34 de ani, bănuit de comiterea unui furt, a fost prezentat instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile. În prezent, acesta se află în arestul IPJ BN.