IPJ: Buletin de presă

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

A încălcat obligațiile impuse prin măsura controlului judiciar și a ajuns în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud

În urma sesizărilor înainte de către polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare instanța a dispus înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestării preventive față de un tânăr de 28 de ani, din Mijlocenii Bârgăului. Tânărul este cercetat pentru comiterea  mai multor furturi, fiind plasat sub control judiciar, însă polițiștii de la Supravegheri Judiciare au constatat faptul că acesta a încălcat, în repetate rânduri, obligațiile impuse.

La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Sărățel l-au depistat pe bărbat în gara Sărățel, ocazie cu care au constatat faptul că este urmărit la nivel național pentru executarea mandatului de arestare preventivă emis de către Judecătoria Bistrița la data de 21 august.

Judecătoria Bistrița a confirmat mandatul de arestare preventivă, fiind încarcerat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Update: tânărul de 23 de ani, din Șoimuș, reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier, rămâne în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud pentru următoarele 20 de zile

Acesta a fost reținut la data de 23 august a.c., de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița și este în continuare cercetat pentru  săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Mai multe detalii aici: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri/retinut-pentru-mai-multe-infractiuni-la-regimul-rutier-risca-arestarea-preventiva