IPJ: Buletin de presă

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Găsită la scurt timp de la sesizarea dispariției

La data de 31 august a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat, pe raza localității Moruț, o tânără de 16 ani, dispărută de acasă din data de 30 august și căutată la nivel național.

Mama fetei a sesizat faptul că aceasta a plecat voluntar de acasă, din localitatea din Fântânele, la data de 30 august a.c.

Minora a fost încredințată familiei, iar măsura căutării, dispusă de polițiști, a fost revocată.

UPDATE: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/retinut-pentru-24-de-ore-pentru-ca-a-incalcat-obligatiile-impuse-prin-ordin-de-protectie

Bărbatul din Budacu de Sus, reținut de polițiști pentru 24 de ore și cercetat pentru  încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă. Față de acesta nu a fost dispusă nicio măsură preventivă.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în acest caz.

UPDATE: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/accident-rutier-si-dosar-penal-pentru-mai-multe-infractiuni-la-regimul-rutier

Aseară, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului din Ciceu Giurgești, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În prezent, acesta se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea dispunerii unei măsuri preventive.