IPJ: Buletin de presă

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Condamnat pentru mai multe infracțiuni, încarcerat de polițiști în penitenciar

La data de 9 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Beclean, împotriva unui bărbat de 32 de ani, din Feldru.

Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 11 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Condamnatul a fost încarcerat de polițiști în penitenciarul Bistriţa.

ATENȚIE! Folosirea unor produse contrafăcute poate avea consecințe grave asupra sănătății dumneavoastră!

Polițiștii vă sfătuiesc să achiziționați produse doar de la distribuitori autorizați pentru că folosirea unor produse contrafăcute poate avea consecințe grave asupra sănătății dumneavoastră.

Ieri, în urma unor controale efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Astfel, un tânăr de 23 de ani, din Brașov, a fost depistat de polițiști pe raza municipiului Bistrița, în centrul comercial B1 Retail Park, în timp ce comercializa parfumuri cu reprezentări grafice ce indică mărci notorii identice sau similare cu mărcile larg cunoscute în România. Nouă parfumuri au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Dosar penal pentru conducere cu alcoolemie pentru un bărbat din Maramureș

La data de 9 septembrie a.c., polițiștii din Beclean au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, pe drumul național 17, în localitatea Bața. Au fost implicate 2 autoturisme și , din fericire, a fost soldat doar cu pagube materiale.

Cei doi conducători auto implicați au fost testați la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul unui bărbat de 56 de ani, din Bârsana, județul Maramureș. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau altor substanțe.