IPJ: Buletin de presă

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Caz soluționat de polițiștii de la Postul de Poliție Galații Bistriței, prejudiciul unui furt a fost recuperat

La data de20 octombrie, polițiștii de la Postul de Poliție Galații Bistriței au identificat un bărbat de 45 de ani, din Dipșa, bănuit de furtul unei biciclete. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 700 lire sterline, a fost recuperat și restituit păgubitului.

În urma investigațiilor efectuate, a reieșit faptul că, în data de 28 august a.c., bicicleta ar fi fost sustrasă din apropierea unui magazin din Dipșa, unde a fost lăsată de proprietar, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii din Galații Bistriței au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sancționat contravențional pentru depășire neregulamentară și cercetat pentru alte două infracțiuni

Ieri, 20 octombrie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii din Sângeorz-Băi au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis și uz de fals.

Bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 26 de ani, din Lunca Ilvei care, în data de 19 octombrie a.c., a efectuat o depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului trecere pentru pietoni  și a fost sancționat contravențional de polițiștii de la Rutieră. Totodată, ca măsură complementară, i-a fost ridicat în vederea suspendării permisul de conducere, emis de autoritățile din Italia.

Fiind efectuate verificările necesare, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figurează cu permis de conducere în Italia,  existând astfel suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Sângeorz-Băi, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și uz de fals.