IPJ: Buletin de presă

Condamnat la 5 ani de închisoare, încarcerat în penitenciar de polițiștii de la Urmăriri

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare, ieri, 19 noiembrie, un mandat de executare a pedepsei, emis în aceeași zi, de către Judecătoria Bistrița.

Mandatul a fost emis împotriva unui bărbat de 34 de ani, din Bistrița, condamnat la 5 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Acesta a fost încarcerat de polițiști în penitenciarul Bistrița.

Agresiune cercetată de polițiștii de la Secția 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal

La data de 19 noiembrie a.c., în urma unei intervenții la un eveniment semnalat prin 112, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Sângeorz-Băi au întocmit un dosar pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, din cauza unor neînțelegeri privind pășunatul oilor, între doi bărbați de 36 de ani și un altul de 30 de ani, ambii din Ilva Mică a izbucnit un conflict. La un moment dat, bărbatul de 36 de ani ar fi fost lovit cu o bâtă de celălalt, fiind transportat la spitalul din Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar cercetările în acest caz sunt continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/caz-solutionat-de-politistii-sectiei-3-politie-rurala-lechinta-un-barbat-banuit-de-distrugere-prin-incendiere-a-fost-identificat-si-retinut-de-politisti

Bărbatul din Vermeș, reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința și cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean care a dispus plasarea sub control judiciar a acestuia pentru 60 de zile.

Polițiștii Secției 3 continuă cercetările în dosarul penal întocmit, iar cei de la Supravegheri Judiciare vor efectua verificări în vederea respectării obligațiilor impuse prin măsura preventivă dispusă.

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD