IPJ: Buletin de presă

Prejudiciul unui furt de arbori, recuperat de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, au fost sesizați prin apel 112, de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Mureșenii Bîrgăului, despre un furt de arbori, care ar fi avut loc în cursul nopții de 24-25 noiembrie a.c.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, doi tineri, în vârstă de 20 și 21 de ani, din Tureac și Tiha Bârgăului, ar fi sustras, din rampa situată în locul numit ,,Șendroaia”, de pe raza localității Piatra Fântânele, cantitatea de aproximativ 5 m.c. lemn rotund rășinos, în valoare de peste 1.400 lei.

În cauză, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt de arbori.

Tânăr din Reteag, bătut de doi frați

În  seara de 25 noiembrie a.c., în urma intervenției la un eveniment sesizat prin apel 112, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Reteag, în timp ce se afla la domiciliu său, pe fondul unor neînțelegeri cu frații săi, în vârstă de 19 și 39 de ani, ar fi fost agresat fizic de către aceștia.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

Dosar penal pentru un tânăr din Dumitra, care a condus un vehicul neînmatriculat

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, au identificat, în trafic, pe DJ 172, în localitatea Zagra, un tânăr, de 22 ani, din Dumitra, în timp ce conducea o autoutilitară. În urma verifiărilor, s-a constatat că aceasta a fost radiată la data de 04.01.2019 din evidențele autorităților bulgare.

Fiind testat cu aparatul  etilotest, rezulatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Dosar penal pentru un bărbat din Mijlocenii Bârgăului, care a condus un vehicul fără a deține permis de conducere

În seara de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, au depistat în trafic, pe DJ 172D, în localitatea Strâmba, un bărbat, în vârstă de 32 ani, din Mijlocenii Bîrgăului,  în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Cercetările continuă de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Dosar penal pentru o tânără, din Năsăud, care ar fi sustras mai multe produse din magazin

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud, au fost sesizați, de agentul de pază al unui supermarket, din orașul Năsăud, despre comiterea unui furt din magazin.

La fața locului, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, o tânără, de 24 de ani, din Năsăud, aflându-se în incinta magazinului, ar fi sustras, de pe rafturi, mai multe produse alimentare și nealimentare, în valoare de aproximativ 390 lei.

Prejudiciul a fot recuperat în totalitate, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii năsăudeni sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD