IPJ: Buletin de presă

Tânăr depistat în flagrant conducând fără permis

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului, au depistat în flagrant pe Drumul Național 17, în Prundu Bârgăului, un tânăr în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Ulterior, a reieșit faptul că mașina i-ar fi fost încredințată de o altă persoană din aceeași localitate.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, urmând a se stabili toate aspectele săvârșirii faptei.

Șofer depistat fără permis la Lunca Ilvei

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Sângeorz-Băi, desfășurând activități de supraveghere și control al traficului, au oprit pentru control un șofer în vârstă de 23 de ani din Lunca Ilvei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări de către Poliția orașului Sângeorz-Băi sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.