IPJ: Buletin de presă

Cu viteză peste limita legală și fără permis, depistat de polițiștii Serviciului Rutier

Ieri, 16 februarie, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, în care sunt continuate cercetările.

Vizat este un tânăr de 27 de ani care, în dimineața de 15 februarie a.c., a fost înregistrat cu aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, cu viteză peste limita legală. Acesta a fost oprit pe Drumul Național 17, în localitatea Podirei.

În urma verificărilor, a reieșit faptul că bărbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din Romania. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Reținut pentru 24 de ore, cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

UPDATE:https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/doua-infractiuni-constatate-in-flagrant-de-politistii-biroului-rutier

Ieri, 16 februarie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal întocmit, polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier.