IPJ: Buletin de presă

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 3 POLIȚIE RURALĂ LECHINȚA

La 25 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, au intervenit la un incediu semnalat în localitatea Budești.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în jurul orelor 17:00, un bărbat de 30 de ani, domiciliat în Zoreni, în timp ce se afla în vizită la parinții săi din localitatea Budești, pe fondul unor neînțelegeri a incendiat imobilul acestora.

Incendiul nu a provocat victime, însă imobilul a fost distrus in proportie de 50%.

Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la sâvârșirea infracțiunii de distrugere iar ca urmare a probatoriului administrat în cauza, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii persoanei bănuite, pentru o perioadă de 24 ore.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița Nasăud, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițistii Sectiei 3 Poliție Rurală Lechința în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele.