IPJ: Buletin de presă

Bărbat depistat fără permis pe raza municipiului Bistrița

În seara de 12 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, au oprit în trafic pe raza municipiului, bulevardul Republicii, un autoturism condus de un bărbat de, 49 ani, din Năsăud.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că șoferul depistat are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Conducătorul auto a fost totodată testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui autoturism fără permis de conducere, urmând documentarea faptei.

Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/dosar-penal-intocmit-unui-cetatean-strain-de-catre-politistii-sectiei-1-politie-rurala-bistrita

La data de 12 mai a.c., cetățeanul italian, de 42 ani, domiciliat în Viile Tecii, depistat la data de 10 mai a.c., conducând fără a deține permis de conducere, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și Instigare în forma participației improprii la infracțiunea de fals intelectual, urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a măsurii preventive.

Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

O femeie de 40 de ani, din Pinticu, a adus la cunoștința polițiștilor Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, faptul că de la finalul lunii trecute, până în prezent, fostul concubin, un bărbat de 44 ani, din Ostrovu Mare, jud. Mehedinți, i-a adresat amenințări telefonice cu acte de violență și distrugerea unor bunuri prin incendiere, provocându-i o stare de temere.

Polițiștii au evaluat riscul împreună cu persoana care a făcut sesizarea, constatându-se oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, fiind întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se efectuează verificări cu privire la infracțiunea de  amenințare.