IPJ: Buletin de presă

La data de 7 iunie a.c., în jurul orelor 22:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, au intervenit pe Drumul Național 17 D pe raza localități Şanţ, la un accident rutier.

În urma deplasării la locul accidentului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din Șanț a părăsit partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorul autoturismului, care la momentul accidentului se afla singur în autoturism.

În urma testării cu aparatul alcooltest a șoferului, a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expiat, motiv pentru care a fost transportat la spital, unde cu acordul acestuia i-au fost recoltate două probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma celor constatate, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi, au întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se desfășoară cercetări cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și  conducere unui vehicul sub influenţa  alcoolului sau altor substanţe.