IPJ: Buletin de presă

Șofer depistat sub influența alcoolului, etilotestul a indicat 2.08 mg/L alcool pur în aerul expirat

La data de 1 iulie a.c., după miezul nopții, polițiștii Serviciului Rutier în desfășurarea activităților de supraveghere și control a traficului rutier, au oprit un autoturism pe raza localității Tureac.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 35 de ani din Tureac. Polițiștii rutieri au procedat la testarea cu aparatul etilotest a acestuia, rezultând o valoarea de 2,08 mg/L alcool în aerul expirat. În urma celor constatate șoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând documentarea faptei.

Tânăr fără permis de conducere depistat de către polițiști

La data de 30 iunie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pe raza localității Șieu, un autoturism.

La volantul autoturismului a fost identificat un tânăr de 25 de ani din Șieu.

În urma verificărilor desfășurate de către polițiști s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptei.