IPJ: Buletin de presă

Update: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii Biroului de Ordine Publică

https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-de-presa-15-martie-2022

La data de 16 martie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției municipiului Bistrița, au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de bărbatul de 31 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița în vederea documentării faptei sub toate aspectele.

Măsura preventivă pentru un șofer fără permis

La data de 16 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au efectuat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 17.

În localitatea Livezile, pentru control a fost oprit un autoturism fiind totodată identificat șoferul acestuia, un bărbat de 72 de ani, din Mureșenii Bâgăului.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au stabilit faptul că șoferul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendat.

A fost întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar în continuarea cercetărilor polițiștii au luat măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore a șoferului.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat magistraților care au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea documentării faptei.