IPJ: Buletin de presă

Mandat pus în aplicare de polițiștii de la investigații criminale

Ieri, 21 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Turda, împotriva unui tânăr, de 22 ani, din județul Cluj.

Acesta a fost condamnat la 2 ani și 5 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. A fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

Acțiuni de prevenire desfășurate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud

Ieri, 21 martie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au acționat pe raza de competență pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, a transportului ilegal de material lemnos, precum și pentru respectarea regimului transportului de animale, mărfuri și persoane.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au constatat și aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 8900 lei.

Totodată, a fost reținut un permis de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, respectiv 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare, fiind imobilizate astfel 2 autovehicule.

UPDATE:https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri/doi-tineri-banuiti-de-comiterea-mai-multor-infractiuni-identificati-de-politisti-si-retinuti-pentru-24-ore

La data de 21 martie a.c., cei doi tineri, de 17 ani, respectiv 22 ani au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud care a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud – Compartimentul Relații Publice