IPJ: Buletin de presă

Rezultat pozitiv în urma testării cu aparatul Drug Test, pentru un tânăr din Bistrița

La data de 28 august a.c., polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic un autoturism care circula pe raza municipiului. A fost identificat șoferul ca fiind un tânăr de 25 de ani, din Bistrița și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul DRUGTEST Drager 5000, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

A fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice și s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere auto sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Acțiuni pentru siguranța circulației pe drumurile publice, pe raza orașului Năsăud și a Secției 6

La data de 27 august a.c., între orele 19.00 – 22.00, poliţiştii din Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală au organizat şi desfăşurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, pe raza de competență.

AStfel, polițiștii au verificat peste 50 de conducători auto, majoritatea fiind testați cu aparatul etilotest. Ca urmare a neregulilor constatate în trafic, polițiștii au aplicat 20 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4980 lei, au reținut 2 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 4 mc. material lemnos, transportată fără documente legale.

Bănuit de distrugere, identificat de polițiștii din Beclean

La data de 27 august a.c., Poliția a fost sesizată prin 112, de un bărbat de 30 de ani, din Spermezeu, despre faptul că, o persoană necunoscută i-a spart cu o bâtă boxa la care asculta muzică, pe motiv că îl deranjează.

Polițiștii din Beclean au întocmit dosar penal pentru distrugere, iar în urma verificărilor efectuate au identificat un bărbat de 33 de ani, din Beclean, bănuit că la data de 26 august 2019, în jurul orei 18.30, ar fi pătruns în curtea cabanei din localitatea Figa și ar fi spart o boxă, în valoare de 1500 de lei.

Cercetările sunt continuate de către Poliţia Oraşului Beclean.