IPJ: Buletin de presă

Prins de polițiști în timp ce transporta material lemnos în baza aceluiași aviz

La data de 12 noiembrie a.c., cu ocazia acțiunilor de monitorizare a traficului  rutier, polițiștii din orașul Beclean au oprit pentru control o autoutilitară, condusă de un bărbat de 53 de ani, din Parva.

Cu ocazia verificării documentelor și a camerelor de supraveghere de pe traseu, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi efectuat mai multe transporturi de material lemnos în baza aceluiași aviz. Polițiștii l-au sancționat contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 4000 de lei și au ridicat în vederea confiscării materialul lemnos transportat.

Plecată de acasă, depistată în județul Buzău

În doar câteva ore de la sesizarea dispariției, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției 6 au depistat o tânără de 14 ani, din Dumitra, căutată la nivel național, fiind dispărută de la domiciliu. Tânăra se afla la locuința unui băiat de 18 ani, din localitatea Calvini, județul Buzău. 

La data de 12 noiembrie a.c., mama fetei a sesizat faptul că în data de 11 noiembrie, în jurul orei 17.00,  fiica sa în vârstă de 14 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Minora a fost internată de către poliţiştii Postului de Poliţie Calvini în Centrul pentru Protecţia Copilului Buzău, de unde va fi încredințată părinților.