IPJ: Identificare șofer

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Acest autoturism  a  fost implicat într-un accident rutier, iar conducătorul auto a aplecat de la fața locului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre autoturismul din imagine  și pot să ajute la identificarea conducătorului auto sunt rugate să se adreseze Poliției Municipiului Bistrița, la numărul de telefon 0263203012.

Ieri,19 august, polițiștii Biroului Rutier au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, în municipiul Bistrița.

La fața locului, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că o femeie de 44 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un  autoturism pe strada 1 Decembrie din municipiul Bistrița, ar fi oprit autoturismul pe partea dreaptă a părții carosabile. În momentul în care a deschis portiera și a pășit pe partea carosabilă, femeia a fost surprinsă și accidentată de un alt autoturismul, al cărui conducător auto a plecat de la fața locului, abandonându-l. Conform informațiilor furnizate, este vorba despre un bărbat de aproximativ 1,80m înălțime, brunet, îmbrăcat cu un tricou de culoare albă și pantaloni de culoare închisa.

Polițiștii Biroului Rutier continuă investigațiile în cadrul unui dosar penal întocmit vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre autoturismul din imagine sau date care să ajute la identificarea bărbatului, sunt rugate să se adreseze Poliției Municipiului Bistrița sau să apeleze numărul de telefon 0263203012.

Vă mulțumim!