IPJ: L-ați văzut?

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Din nefericire, în urmă cu câteva momente, bărbatul a fost găsit spânzurat, într-o pădure din apropierea cartierului Lușca, orașul Năsăud.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 35 de ani, din Năsăud care a plecat voluntar de acasă în dimineața zilei de ieri și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 12 octombrie a.c., o femeie din Năsăud a sesizat  prin S.N.U.A.U 112 faptul că fiul ei în vârstă de 35 de ani a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors.

Bărbatul are 1, 65 m înălțime, greutatea de 60-65 kg, ten deschis, faţa ovală, ochii căprui și este tuns chel. Ca semne particulare are pe frunte o cicatrice și în zona cefei are un tatuaj reprezentând o zodie.

La data plecării Dragoș Cristian Radu era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă de culoare închisă, pantaloni tip blugi și pantofi sport.

La căutările de astăzi participă polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției Orașului Năsăud și Secției 6 Poliției Rurală Năsăud, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean „Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud.