IPJ: L-ați văzut?

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Astăzi, 7 august, în jurul orei 13.30, o femeie din Bistrița a sesizat faptul că, SANDULESCU ION NELU, un bărbat în vârstă de 69 de ani cu care aceasta locuia, a plecat de acasă, din data de 29 iulie a.c., și nu a mai revenit. La acea dată i-a spus femeii că pleacă la munte, pe raza comunei Bistrița Bârgăului.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,80-1,90 m, greutate de 55-65 kg, constituție astenică, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare verde și blugi de culoare albastră, iar asupra lui avea un rucsac.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.