IPJ: Oameni de bine

OAMENI DE BINE

Cadouri pentru copilași și ajutoare pentru familii nevoiașe, dar și persoane vârstnice, prin grija colectivului Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș și al Poliției Orașului Beclean.

De sărbători, mai mult ca niciodată, familiile cu dificultăți financiare resimt lipsurile, iar bătrânul Moș Crăciun are ajutoare peste tot. La Târlișua, întreg colectivul Secției 5 i-a sărit în ajutor și pe lângă ei, polițiștii din Beclean, ba chiar și apropiați ai polițiștilor, iar împreună au reușit să adune aproape 8.000 de lei. Cu astfel de ajutoare, aproape 20 de copilași cuminți au primit cadourile de Crăciun în avans (hăinuțe groase, jucării, rechizite și dulciuri), iar familiile lor bunurile necesare zilnic, atât pentru igienă, cât și alimentare.

Nu au fost uitați nici vârstnicii și astfel că, ieri, 20 decembrie, polițiștii au ajuns la 8 familii din comuna Târlișua cu cele necesare, dar și să-i asigure că le vor fi la nevoie aproape.

În total, 11 familii nevoiașe cu 20 de copilași și alte 8 familii de persoane vârstnice din comuna Târlișua, dar și din localitățile Dumbrăvița și Ciceu Poieni au primit o mână de ajutor, prin grija polițiștilor.

Inițiativa a venit din partea șefului de post din comuna Târlișua, agent principal de poliție Marius Pop care a făcut tot posibilul să le facă mai frumoase sărbătorile celor în slujba cărora se află. Prin prisma meseriei de polițist a întâlnit oameni greu-încercați, copilași care-și doresc prea puține și bătrâni uitați care trăiesc în zone izolate…pentru toți, polițiștii au găsit cuvinte de încurajare și o mână de ajutor.

Sărbători cu bine, cu sănătate și bucurie în suflet!

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD