IPJ: Percheziții dosar furt

PERCHEZIȚII DOMICILIARE ÎN LOCALITATEA PINTICU

12 percheziții domiciliare au fost desfășurate ieri, la locuințele unor persoane bănuite de furt și racordarea fără drept la rețeaua stradală de energie electrică

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, toate pe raza localității Pinticu din comuna Teaca. Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe fără drept la rețeaua stradală de energie electrică și furt.

În urma acțiunilor, au fost ridicate bunuri, obiecte electronice și electrocasnice, folosite la comiterea infracțiunilor, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei. De asemenea, tot în cadrul activităților desfășurate,  au fost constatate alte 5 infracțiuni flagrante, similare celor care fac obiectul dosarului penal aflat în instrumentarea polițiștilor de la Secția 1.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Inspectoratului Județean de Jandarmi și reprezentanți ai societății de distribuție energie electrică.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală  Bistrița în cadrul dosarului penal întocmit.