IPJ: Recrutări admitere

A început recrutarea și selecția candidaților pentru admiterea la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naţionale şi la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, sesiunea 2020.

În această perioadă, Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud organizează recrutarea şi selecţia candidaţilor pentru admiterea la instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, au început înscrierile pentru examenul de admitere și sunt scoase la concurs 136 de locuri pentru învățământul superior la instituțiile din structura Ministerului Apărării Naţionale şi la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, în anul universitar 2020/2021. Totodată, sunt scoase la concurs și pot fi depuse dosarele în vederea admiterii, 62 de locuri pentru învățământul postliceal, în școlile de maiștri militari de la Sibiu, Pitești, Boboc și Constanța.

Recrutarea candidaţilor se realizează potrivit organizării administrativ-teritoriale şi specialităţii pentru care optează în raport de domiciliul/reşedinţa candidatului  înscris/ă în cartea de identitate.

Înscrierile se fac personal, pe baza cărții de identitate, până pe data de 16 iunie 2020, între orele 11.00-15.00, la sediul I.P.J. Bistrița-Năsăud, cu sediul în Bistrița, strada Nicolae Bălcescu, nr.1-3.

Toate detaliile cu privire la condiții și criterii de înscriere, dar și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Informații suplimentare pot fi solicitate telefonic, la numerele: 0263203114 și 0263203113 sau accesând link-ul: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2020