ISJ: Olimpiade școlare naționale

Olimpiada Națională de Limbi Romanice: Limba Franceză

18-23 aprilie

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud organizează în perioada 18-23 aprilie etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză – eveniment cuprins în Calendarul Olimpiadelor Școlare Naționale – 2019, poziția 16, conform OMEN 3016/09.01.2019.

Competiția va reuni la Bistrița peste 400 elevi din clasele VII-XII și 100 de profesori din toate județele țării. Deschiderea festivă va avea loc în data de 18 aprilie, ora 15.00, la Palatul Culturii Bistrița

Probele de concurs se vor desfășura în zilele de 19 și 20 aprilie, la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița. Cei mai buni elevi vor reprezenta România la etapa internațională a acestei olimpiade, care se va desfășura în luna septembrie 2019.

Concurs la discipline tehnologice, învățământ profesional: domeniul estetica și igiena corpului omenesc, calificarea: frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist – etapa națională

22-26 aprilie

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud organizează în perioada 22-26 aprilie etapa națională a Concursului la discipline tehnologice, învățământ profesional: domeniul estetica și igiena corpului omenesc, calificarea: frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist.

La această competiție va participa câte un elev din clasa a XI-a învățământ profesional, din 22 județe. Proba scrisă se va desfășura la Colegiul Național ”Petru Rareș” Beclean, în data de 23 aprilie și proba practică la Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița, în data de 25 aprilie.

Deschiderea festivă va avea loc în data de 22 aprilie, ora 17.30, în sala festivă a Colegiului Național ”Petru Rareș” Beclean.

Biroul de presă ISJ Bistriţa-Năsăud