ISU: Salvator din pasiune

I.S.U. “BISTRIŢA” CONTINUĂ PROGRAMUL DE VOLUNTARIAT „SALVATOR DIN PASIUNE”

– FEBRUARIE 2020 – O NOUĂ SESIUNE DE RECRUTARE –

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud organizează o nouă etapă de recrutare a persoanelor care doresc să desfășoare activități în calitate de voluntar, în cadrul instituției noastre. Aflată la cea de-a șaptea etapă, Programul ,,Salvator din pasiune” își dorește să creeze o legătură tot mai strânsă între societatea civilă și serviciile profesioniste pentru situații de urgență, prin implicarea activă a voluntarilor în diseminarea, respectiv aplicarea informațiilor acumulate la nivelul comunităților. Activitatea voluntarilor este cât se poate de importantă, iar pregătirea acestora se realizează în mod etapizat, prin parcurgerea unor ședințe de pregătire teoretice și practice cu specialiști din cadrul inspectoratului.

 ⮚ Pentru a se putea înscrie în Programul de voluntariat “Salvator din pasiune”, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani;
  • apt din punct de vedere medical;
  • să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni cu intenție;
  • să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor inspectoratelor pentru situații de urgență.

   ⮚ Calendarul de recrutare:

  • 03-14.02.2020depunerea cererilor de înscriere, de luni până vineri, în intervalul orar 0900-1500, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud (Str. Sigmirului, nr.16, Bistrița);
  • 17-27.02.2020depunerea dosarelor de către solicitanți, de luni până vineri, în intervalul orar 0900-1500, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud (Str. Sigmirului, nr.16, Bistrița); 
  • 28.02.2020 – verificarea dosarelor și avizarea acestora;
  • 02.03.2020 – organizarea și desfășurarea programului ,,Salvator din pasiune”.

Candidații admiși vor fi informați telefonic pentru a se prezenta în vederea semnării contractelor și furnizarea informațiilor necesare următoarelor activități.

Relații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0740217934 (plutonier adjutant  Timiș-Varga Adrian – responsabil de proiect), zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 0900 – 1500.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE ISU „BISTRIŢA”