Jandarmeria Bistrița: Măsuri de ordine publică

Sărbătorile de Florii şi Paştele Catolic asigurate cu efective de jandarmi!

Jandarmii se vor afla în următoarea perioadă în mijlocul cetăţenilor prin asigurarea măsurilor de ordine publică la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea Floriilor şi a sărbătorilor pascale catolice.

La Bistriţa vor fi asigurate sâmbătă, 20 aprilie 2019, măsurile de ordine publică la procesiunea religioasă de Florii, organizată pe raza municipiului pe traseul: str. Odobescu – B-dul Republicii – Piaţa Petru Rareş – Piaţa Unirii şi Protopopiatul Ortodox.

Misiunile continuă şi de sărbătoarea Floriilor şi a Paştelui Catolic, în perioada 20-22 aprilie a.c., cu asigurarea măsurilor de ordine publice la lăcaşurile de cult romano-catolice de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, astfel: în municipiul Bistriţa, la Năsăud, Beclean, Sângeorz-Băi şi Rodna.

Tot la acest sfârşit de săptămână va avea loc la Bistriţa şi “Final Four – Cupa României” la handbal feminin, partide care se vor disputa la Sala Polivalentă unde jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică. De asemenea, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la celelalte manifestări sportive organizate în perioada imediat următoare în Parcul municipal Bistriţa şi pe Bârgău Arena din Prundu Bârgăului.