L-ați văzut?

Polițiștii din Bistrița-Năsăud, împreună cu pompieri și jandarmi caută un bărbat de 73 de ani, din Rebrișoara care a plecat voluntar azi-noapte de acasă și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Bărbatul are 1,70-1,75 m. înălţime, constituţie atletică, aproximativ 70 de kg, faţă ovală, păr șaten-grizonat și ochii căprui.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare maro, o haină de culoare albastră, cizme din cauciuc de culoare neagră și pe cap purta un fes de culoare albastră.

ACTUALIZARE

În urmă cu puțin timp, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au găsit pe bărbatul căutat pe un teren agricol, la ieșirea din localitatea Rebrișoara.

Este în viață, a fost preluat de echipajele medicale care au ajuns la fața locului.

El A fost preluat inițial de un echipaj medical aparținând SAJ BN, iar in sprijin a fost direcționat echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Bărbatul în vârstă de 73 de ani era conștient, în șoc hipotermic..