Lions Siebenburgen: Ajută și tu!

Lions Siebenburgen ajunge și în acest an la bătrânii singuri. Ajută și tu!

De 15 ani, Clubul Lions Siebenburgen este alături, în perioada sărbătorilor de Crăciun, de bătrânii singuri și bolnavi din Bistrița și din împrejurimi.

Și în acest an, în 12 și 13 decembrie, reprezentanții Lions Siebenburgen organizează pe Pietonalul Liviu Rebreanu o strângere de fonduri pentru alinarea singurătății persoanelor vârstnice.

Astfel, joi și vineri, cei care vor să facă o bucurie de sărbători unor bătrâni singuri și bolnavi, sunt așteptați în zona fântânii arteziene de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, cu colinde, vin, ceai, mere și cozonac de reprezentanții Clubului Lions Siebenburgen Bistrița.

“Este primul proiect și cel mai longeviv al Clubului, început în urmă cu 15 ani și este destinat ajutorării bătrânilor singuri, unii dintre ei și bolnavi, cărora nu le mai trece nimeni pragul. În această perioadă de sărbătoare vârstnicii au nevoie de ajutorul semenilor, mai mult decât oricând, pentru a simți că nu sunt singuri. Un om singur trăiește o mare dramă, singurătatea este o “boală” mai dificilă decât durerile sau suferințele fizice. Avem deja 15 ani de când organizăm această serbare stradală iar banii pe care membrii clubului îi adună în aceste zile merg exclusiv pentru realizarea pachetelor destinate vârstnicilor. Am reușit, în cei 15 ani, să ducem o bucurie și o alinare în casele a 750 de bătrâni singuri” dr. Tiberiu Podani inițiatorul acestui proiect.

Reprezentanții Lions Siebenburgen Bistrița vă așteaptă, joi și vineri, între orele 14.00 și 18.00, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, în zona fântânii arteziene să deveniți și voi Moș Crăciun pentru vârstnicii singuri!

Cu banii adunați din donații vor fi cumpărate alimente pentru 40 – 50 de persoane vârstnice, singure, cuprinse în proiect.

Președinte Lions Siebenburgen Bistrița,

Bogdan CREȚU