Majorare de pensii

PSD își bate joc de bugetul și viitorul României

În ședința online a Plenului reunit de azi, PSD a aruncat din nou bugetul țării în haos! Vom plăti aceste majorări de 40% a pensiilor fie din taxe mai multe pe muncă, fie din împrumuturi interne-externe, iar consecințele vor fi deficit și inflație. Într-un an, asta ar însemna 31 de miliarde de lei doar pentru a plăti creșterea promisă mincinos.

Pensiile trebuie mărite, dar nu toate la fel, ci doar pensiile mici! Pensiile speciale în  schimb trebuie eliminate si în niciun caz extinse la nivelul administrației locale, așa cum a decis PSD în Codul Administrativ, prin OUG 57/2019. Stop demagogiei, minciunilor și alocării de pensii speciale pentru aleșii locali!

În mod sustenabil și  realist, creșterea pensiilor se poate realiza doar dacă crește numărul salariaților din sectorul privat și salariul mediu din țară,

Ca deputat am votat alături de toți parlamentarii USR, în mod responsabil.  USR nu a  fost de acord cu aceste măriri într-o singură tranșă, măriri care vor duce la inflație, scumpirea prețurilor la raft pentru cumpărător, deficit crescut și datorii. Într-un cuvânt, la căderea puterii de cumpărare și îndatorarea țării.

Pe 27 septembrie, votează pentru o administrație responsabilă, cu cetățeni pentru cetățeni, pe termen mediu și lung! Votează pentru un viitor mai bun!

Ca deputat USR atrag atenția cetățenilor din județ că pe 27 septembrie au puterea de a schimba minciuna în adevăr, corupția în onestitate, politica de clan în politică pentru cetățeni.

Prof. Cristina Iurișniți,

Deputat USR în Parlamentul României

membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport

președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați