Măsuri OCPI

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bistrița-Năsăud va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19). Astfel, în perioada 11 – 31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI Bistrița-Năsăud/biroului de cadastru și publicitate imobiliară Bistrița/biroului de relații cu publicul Bistrița, iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului.

Pentru a preveni și limita răspândirea COVID-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Bistrița-Năsăud sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile pe https://epay.ancpi.ro/.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul OCPI Bistrița-Năsăud și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8.30 – 16.30 și vineri în intervalul orar 8.30 – 14.00.

Numerele de telefon și adrese de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI sunt următoarele:

Tel:                  0263.214.267

                        0263.216.060

e-mail:            bn@ancpi.ro